Scheiden in Leiden

Uitelkaar.nl kan overal in Nederland gebruikt worden. Ook als je wilt scheiden in Leiden. Voor mensen die in goed overleg uit elkaar willen gaan, biedt Uitelkaar.nl een online platform waarbij je 80% van jouw scheiding zelf kunt regelen.

Online scheiden

Je bepaalt zelf het tempo, en je werkt stap voor stap toe naar het maken van afspraken over alle onderwerpen die relevant zijn voor een scheiding. Dat bespaart tijd, geld én negatieve energie.

Een casemanager biedt gedurende het hele proces ondersteuning en alle afspraken worden juridisch beoordeeld door één van onze advocaten.

Hierdoor is er altijd een neutrale partij die beoordeelt of de afspraken goed doordacht en in balans zijn. Het netwerk van advocaten is verspreid door heel het land.

Christina Ekholm

Christina Ekholm

Advocaat in Leiden

Christina Ekholm is verbonden aan Uitelkaar.nl en in Leiden gevestigd.

Afspraken via Uitelkaar.nl

Informatie, ervaringen en tips

Uitelkaar.nl voorziet je van de informatie die je nodig hebt voor en bij jouw scheiding

Scheidingsplan en ouderschapsplan opstellen

Wij help je om jouw afspraken te maken die gericht zijn op jouw situatie

Online persoonlijke begeleiding bij uw afspraken

Je krijgt stap voor stap begeleiding door alle belangrijke afspraken van jouw scheiding

Meer informatie over scheiden

Online scheiden


Uitelkaar.nl laat je zoveel mogelijk zelf online scheidingsafspraken maken over onder andere communicatie, kinderen, woning en inkomen. Dit omdat zelfgemaakte afspraken de beste garantie zijn voor de toekomst: in de praktijk houdt men zich beter aan wat zelf is afgesproken.


Meer over online scheiden

Kinderen


Als je er samen goed uitkomt, kan dit jouw kinderen veel leed besparen. Veel kinderen geven aan dat als hun ouders goed met elkaar blijven omgaan, ze na verloop van tijd weinig last hebben van de scheiding. Uitelkaar.nl bevordert goed contact tussen de ouders en biedt deskundige hulp.


Meer over kinderen

Ouderschapsplan


Onderdeel van online scheiden bij uitelkaar.nl is een ouderschapsplan. Als je kinderen hebt onder de 18 jaar moet je afspraken maken. Met het online scheidingsplan kan je samen goede afspraken maken over de zorg en opvoeding van jullie kinderen na de scheiding.


Meer over ouderschapsplan

Alimentatie


Heb je besloten te scheiden? Dan is het vaak nodig om financiële afspraken te maken voor na de scheiding. Vaak is er sprake van een financiële verantwoordelijkheid van één partner naar de andere. Dit is om te voorzien in het levensonderhoud van de (ex-)partner of de kinderen.


Meer over alimentatie
  • Goede afspraken
  • Betrouwbaar
  • Vaste prijs
  • Persoonlijke coach
  • Probeer gratis