Samenwerkingspartners

Bij Uitelkaar.nl streven wij naar optimale service en informatievoorziening door samen te werken met diverse deskundigen en organisaties op het gebied van scheiden en juridische zaken. Op deze pagina zie je wie onze samenwerkingspartners zijn.

De Raad voor Rechtsbijstand is als zelfstandig bestuursorgaan verantwoordelijk voor de organisatie van gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand.

Startup in Residence is een programma van het Ministerie van Justitie en Veiligheid waarin samengewerkt wordt met startups om maatschappelijke uitdagingen op te lossen.

HiiL (The Hague Institute for Innovation of Law) is een sociale onderneming die zich inzet voor gebruikersvriendelijke rechtspraak.

Verzekeraar DAS zorgt met haar specialisten voor praktische en haalbare oplossingen of helpt u om problemen of conflicten te voorkomen.

Het LBIO is een overheidsinstelling en deze verricht in opdracht van de minister van Justitie en Veiligheid wettelijke taken op het gebied van onderhoudsbijdragen.

SI2 Fonds overbrugt het financieringstekort voor innovatieve sociale ondernemingen, zoals Uitelkaar.nl en wil sociale impact maken in de maatschappij.

De website om online bijna alle verzekeraars en verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Hypotheek Visie geeft onafhankelijk, financieel advies over alles wat met hypotheken te maken heeft, toegepast op je persoonlijke situatie.

Onafhankelijk en deskundig financieel adviesbureau, ook voor pensioenen en financiële planning.

Nieuwe Stap is een online magazine met als doel je te helpen en inspireren tijdens en in de fase na je scheiding.

Mies Magazine, hét online tijdschrift wat de menselijke kant van een echtscheiding belicht.

Feelwise staat voor het krijgen van inzicht in de kwaliteiten en de kracht die elk mens heeft, met of zonder diploma's.

Erwin Wijman is schrijver, journalist, columnist , interviewer en daarnaast merken- en marketingdeskundige.

De ARAG juristen, advocaten en mediators lossen juridische problemen op. Dat doen ze doeltreffend waardoor de prijs zo voordelig mogelijk blijft. Zo maakt ARAG het recht toegankelijk.

Dé toegewijde relatiecoach die mede door haar persoonlijke ervaringen jullie liefdesrelatie op een no-nonsense en resultaatgerichte manier weet aan te pakken.

Two2Tango is een online platform wat voorziet in passende informatie, doorverwijzing en begeleiding voor mensen die uitdagingen ervaren in hun relatie.