Meer teamleden

Yvonne van der Harst

Marketing en communicatie manager

Ik ben een allrounder met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van (online) marketing en communicatie. Samen met Nerissa zorg ik ervoor dat Uitelkaar.nl op een duidelijke manier met haar klanten communiceert (o.a. via de website) en inhoudelijke informatie biedt over scheiden. Ook zorgen we ervoor dat het platform bekender wordt en er meer stellen op een persoonlijke online manier kunnen scheiden.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe ingewikkeld het kan zijn als je uit elkaar gaat. Vooral als er kinderen in het spel zijn. Je hebt geen idee wat je allemaal moet regelen en hoe je dit kunt doen. Daarom vind ik de maatschappelijke insteek van Uitelkaar.nl ook zo mooi: het scheidingsproces toegankelijk maken voor iedereen. En de stellen persoonlijk begeleiden in dit online scheidingsproces. Zodat je op een positieve en interactieve manier uit elkaar gaat en iedereen zich weer op de nieuwe toekomst kan richten.

Meer over Yvonne

Zo’n anderhalf jaar geleden hebben mijn zoontje en ik ons stadse leven in Amsterdam verruild voor een nieuw leven met mijn vriend en zijn twee dochters op het platteland. En inmiddels zijn we heel gelukkig met ons nieuwe ‘bonusgezin’. Ik ben een actief, creatief en ondernemend persoon en heb, naast mijn baan bij Uitelkaar.nl, onlangs ook een eigen bedrijf opgezet met drie partners. Verder ben ik druk met leuke dingen doen: hardlopen, huis inrichten, klussen, erop uit (natuur, musea, vrienden).

Ik hou van:

  • Frankrijk & Italië
  • bewegen (hardlopen, wandelen)
  • chocola (liefst puur)
  • Pinterest (interieur & koken), Canva (ontwerpen)
  • schrijven