Meer teamleden

Willemijn Jongeneelen

Stagiaire contactcentrum

Mensen een luisterend oor kunnen bieden en hen het juiste advies te geven wanneer zij hier het meeste behoefte aan hebben. Dat is wat ik hoop te bereiken bij mijn stage bij Uitelkaar.nl. Iedere scheiding is anders, dus ook elk advies is anders. Daardoor hoop ik veel te leren over alle gebieden binnen een echtscheiding. Een echtscheiding kan erg ingrijpend zijn voor beide partijen. Ik hoop dat ik mijn klanten kan helpen om er toch het beste van te maken.

 
Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Een scheiding kan erg ingrijpend zijn voor beide partijen en hun naasten. Goede communicatie is daarom een must-have voor een goed verloop van het proces. Denk aan elkaar, zorg voor elkaar en kom samen tot het beste besluit. Als je goed de tijd neemt voor het maken van goede afspraken, is de kans groter dat deze afspraken werkelijk de uitkomst bieden die je wilt.

Meer over Willemijn

Door mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik erachter gekomen dat ik mijn cliënt altijd het beste advies op maat wil bieden. Dit is zo, omdat ik vind dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot de best mogelijke juridische hulp. Mijn opleiding focust zich vooral op de ondersteuning van een cliënt. Ook in de minder leuke situaties. Ik hoop dat ik mijn cliënten het gevoel kan geven dat ik altijd voor hen klaar sta.

Ik hou van:

  • Gezellige tijden met vrienden
  • Muziek; pop, techhouse, EDM, R&B en nog veel meer
  • Familie