Meer teamleden

Wendy Joeloemsingh

Casemanager

Ik haal 100% voldoening uit mijn werk. En vind het oprecht fijn om scheidende stellen op ieder mogelijke wijze te helpen en te ondersteunen voor, tijdens en na het scheidingsproces. Waar anderen wellicht terugdeinzen van het woord ‘scheiding’, krijg ik sterk de behoefte om de handen uit de mouwen te steken. Een scheiding wordt door een iedereen anders ervaren en geen enkele scheiding is hetzelfde. Echter, de casemanagers van Uitelkaar.nl kunnen een grote bijdrage leveren om het verschil te maken voor de scheidende stellen. Als persoonlijke casemanager ben ik vanaf het begin van het proces betrokken. Ik sta klaar met raad en daad in de vorm van informatie, juridisch advies en het bieden van een luisterend oor. En help met alle liefde.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Blijf met elkaar communiceren en blijf respectvol jegens elkaar toe. Geef elkaar de ruimte als er sprake is van hoog oplopende emoties en/of spanningen. Probeer te relativeren, hoe moeilijk het soms ook is of lijkt te zijn. Mijn ervaring is dat geen enkele situatie uitzichtloos is.

Stellen met kinderen wil ik meegeven dat alhoewel je als stel uit elkaar gaat, als ouders tot aan de dood met elkaar verbonden blijft. Probeer elkaar daarom niet af te vallen in het bijzijn van de kinderen en laat de kinderen niet de dupe worden van de relatiebreuk.

Meer over Wendy

Ik heb een liefdevolle partner en samen hebben wij een zoontje. Ik heb rechten gestudeerd en ben nog lang niet uitgestudeerd. Ik houd van lezen en als ik mijn naasten en vrienden zou vragen om mij te omschrijven dan denk ik dat ze mij zouden omschrijven met de volgende woorden; verantwoordelijkheidsgevoel, onbaatzuchtig, liefdevol en erg sportief.
Mijn life motto is; "life is too (damn) short, so live it with no regrets".

Ik hou van:

  • leuke activiteiten te ondernemen met mijn gezin/ familie/ vrienden
  • sporten
  • reizen