Meer teamleden

Nicky de Brabander

Medewerker product

Als medewerker product ben ik dagelijks bezig met het verbeteren van ons product, met name voor de stellen die hun scheiding online willen regelen via ons portaal. Met mijn kennis in Business IT & Management zorg ik dat de prestaties van al onze diensten constant worden gemeten en verbeterd worden, om zo de beste service mogelijk te leveren aan alle stellen die voor online scheiden via Uitelkaar.nl kiezen. Het mooiste aan mijn werk vind in de interactie tijdens mijn gesprekken met stellen en de input die uit deze gesprekken komen. Zo weet ik precies waar de scheidende stellen behoefte aan hebben en kan ik ervoor zorgen dat zij over alle benodigde zaken beschikken. Als ik de lastige situatie waar sommige mensen zich in bevinden wat makkelijker kan maken, dan doe ik dat graag.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Scheiden is voor velen een moeilijke en emotionele tijd. Mijn advies is om de emotie niet de overhand te laten nemen. Zorg dat alle zaken goed en eerlijk zijn geregeld en wees niet bang om vragen te stellen aan Casemanagers, experts en ervaringsdeskundigen bij twijfel. Het lijkt misschien complex, maar met de juiste ondersteuning kan alles netjes en eerlijk worden geregeld.

Meer over Nicky

Als medewerker product ben ik dagelijks bezig met het verbeteren van ons product. Met name voor de stellen die hun scheiding online willen regelen via onze portal. Wanneer ik weet dat de verandering die we als team hebben gemaakt, een betere service levert aan de klant en zorgen weg worden genomen geeft mij dat een goed gevoel. Ik ben blij dat ik mensen kan ondersteunen in een lastige tijd op mijn eigen manier.

Daarnaast houd ik mij bezig in mijn vrije tijd met Blockchain & Cryptocurrencies, videogames, series kijken en andere leuke dingen. Dit doe ik graag in gezelschap van mijn goede vrienden en mijn vriendin. En hopelijk snel in het gezelschap van mijn toekomstige hond. Alleen wil ik voor dan eerst graag een huis kopen met een mooie tuin.

Ik hou van:

  • wandelen
  • honden
  • koken (maar ook van bestellen)
  • creativiteit
  • gaming
  • films en series
  • rust