Meer teamleden

Nerissa Schansman

Allround project coördinator

Als allround project coördinator zal ik in opdracht van Justice42 de coördinatie en organisatie op mij nemen ten aanzien van een uniek nieuw platform rondom de digitalisering van bezwaar. Daarnaast lever ik, in samenwerking met Yvonne, een bijdrage aan de marketingcommunicatie en social media uitingen van Uitelkaar.nl.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is als je ouders gaan scheiden. Belangrijk om mee te geven vind ik dat je, indien mogelijk, er voor moet zorgen dat de kinderen nooit hoeven te kiezen tussen hun ouders. Blijf in gesprek, probeer niet negatief over elkaar te praten, en maak deze transitie voor de kinderen zo makkelijk mogelijk.

Meer over Nerissa

Samen met mijn vriend woon ik in een fijn appartement in Amsterdam. Mijn achtergrond ligt in het Recht, in de richting: Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation. Ik ben creatief, ondernemend en soms een beetje een control freak. Naast mijn werkzaamheden bij Uitelkaar.nl heb ik samen met mijn partner een videobedrijf. Het ene moment schrijf ik een blog over scheiden en het andere moment film ik iemands droom huwelijk, lekker divers dus!

Ik hou van:

  • Mijn familie, die over de hele wereld woont
  • Reizen, het liefst naar de zon (en dus mijn familie)
  • Winkelen zonder iets te kopen
  • Oneindig lunchen met vriendinnen