Meer teamleden

Nadia Vloo

Medewerker product

Ik zie mezelf als een duizendpoot! Eerst heb ik stage gelopen bij Uitelkaar.nl en daarna heb ik hier ook mijn afstudeerscriptie gedaan. Nu ben ik jurist, met een voorliefde voor privacywetgeving en daarnaast een natuurlijke interesse voor ICT. Mijn tijd besteed ik het meest op de ICT-afdeling, maar af en toe ben ik ook te vinden in het contactcentrum. Deze verschillende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik mij nooit verveel en ontzettend veel plezier heb in mijn werk bij Uitelkaar.nl.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Mijn ouders zijn gelukkig met elkaar getrouwd. Ik ben wel van mening dat als het niet meer met elkaar gaat, het een verantwoordelijke beslissing is voor jezelf en anderen om te scheiden om zo weer gelukkig in het leven te gaan staan.

Meer over Nadia

Ik word blij als klanten op een prettige manier de scheiding hebben kunnen regelen bij ons. Als klanten technische problemen ervaren, ga ik als een speurhond in het systeem zoeken naar de oorzaak en kijk dan hoe wij het kunnen oplossen. Mocht jij een technisch probleem ervaren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag.

Ik hou van:

  • Disney+ en Netflix
  • buitenshuis dineren
  • wandelen in de natuur
  • chocolade