Meer teamleden

Mike Veltman

Stagiair reporting

Voor mijn hbo opleiding Business IT & Management doe ik momenteel mijn afstudeerproject bij Uitelkaar.nl. Gedurende de opleiding is mijn kennis over data en interesse in het ontwikkelen van dashboards vergroot. Ik kan uren bezig zijn met het ontwerpen en bouwen van dashboards, door samen met stakeholders aan de slag te gaan. Ik zorg ervoor dat het managementteam voorzien wordt in hun informatiebehoeften, zodat het schip in de juiste richting gestuurd kan worden.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Ik kan me goed voorstellen dat er bij het scheiden veel frustratie en emotie komt kijken, waar naasten, zoals de kinderen, vaak de dupe van worden. Er komt heel veel op je af en dan moet je ook nog eens veel afspraken juridisch vastleggen. Daarom kan hulp bij het scheiden goed van pas komen, zodat de scheiding goed geregeld kan worden en beide partners zich op de toekomst kunnen richten.

Meer over Mike

Ik ben een sociale jongen en hou ervan om samen met anderen aan de slag te gaan aan ontwikkelingen. Daarnaast vind ik het super om mijn creativiteit te kunnen uiten in mijn afstudeeropdracht. Creativiteit is dan ook iets wat je in mijn hobby’s terugziet. In mijn vrije tijd ga ik graag aan de slag met het editen van video’s. Daarnaast speel ik voetbal bij RKAVV in Leidschendam.

Ik hou van:

  • pizza
  • voetbal
  • video-editing
  • gamen