Meer teamleden

Mark van der Kooij

Front-end ontwikkelaar

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met technologie en computers. Code schrijven ging me al snel natuurlijk af, ondanks het soms toch best lastig is en me af en toe hoofdpijn oplevert. Maar als je het eenmaal voor elkaar heb gekregen, voelt dat super. Iedere dag ben ik wel bezig met ontwikkeling en leer ik iets bij. Ik ben blij dat bij Uitelkaar.nl de ruimte is om projecten goed uit te werken. Ik werk doelgericht en zorgvuldig en doe mijn best om de website voor mensen zo goed mogelijk te maken. Problemen zie ik als uitdagingen. Samen met mijn fantastische collega’s verzorgen wij de techniek voor en achter de website. Eenvoudig gezegd is mijn inbreng het op orde maken van alles wat je ziet op de website en de daarbij behorende functionaliteit waarmee de gebruiker te maken krijgt. Daarnaast hou ik me ook bezig met nieuwe ontwerpen en het automatiseren van testen.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Als ik een boodschap mag meegeven aan mensen in deze situatie: wacht niet te lang. Het scheidingsproces is meestal toch wel iets waar je tegenop kijkt, en het uitstellen ervan zorgt er alleen maar voor dat het langer duurt. Samen met onze casemanagers doen wij ons best om de situatie zo prettig mogelijk te maken. Laat je daarnaast ook leiden door je hart. Doe wat goed voelt.

Meer over Mark

Altijd al als programmeur gewerkt, in dat vakgebied ligt toch wel mijn kleine ontwikkelaarshartje. Ik geniet ervan als ik door middel van nieuwe applicaties kleine verbeteringen door kan voeren in mijn leven. Zoals het makkelijker maken van lijstjes bijhouden, en actuele weerbericht, en of het niet te hard waait zodat ik wel met de fiets op pad kan gaan.

Ik hou van:

  • pannenkoeken
  • apps maken om mijn leven zeer gering makkelijker te maken
  • naar België rijden voor een lekker biertje
  • vroeg wakker worden zodat je dag lekker lang duurt