Meer teamleden

Jurriaan van der Mee

Stagiair reporting

Als student Business & Data management richt ik mij op het ontwikkelen van dashboards voor de samenwerkingspartners. Hiervoor ga ik aan de slag met data en haal ik plezier uit het hiermee puzzelen om tot nieuwe inzichten te komen. Het geeft veel voldoening om op een eigen manier bij te dragen aan het verbeteren van het scheidingsproces en hiermee vervelende situaties te verlichten.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Ik kan mij goed voorstellen dat een scheidingsproces heel emotioneel kan zijn. Om vooruit te bewegen is het van belang om deze emoties niet de overhand te geven bij het communiceren met de (ex-)partner. Probeer deze gevoelens eerst te bespreken bij naasten of een professional om voor jezelf rust te creëren. Vooral in de buurt van kinderen is het belangrijk om bestaande spanningen te vermijden en deze daarom te bespreken.

Meer over Jurriaan

Na andere studierichtingen te hebben geprobeerd, heb ik in mijn huidige opleiding gevonden waar ik naar zocht. Na mijn studie hoop ik in mijn werk data te kunnen combineren met dieren of de natuur. Ik vind het fijn om buiten actief te zijn en op vakanties afgelegen plekken te bezoeken.

Ik hou van:

  • dieren
  • hiken
  • sporten