Meer teamleden

Gert Jan van Gendt

Product manager

Met een studie Rechten en een voorliefde voor ICT ben ik in een vroeg stadium bij Uitelkaar.nl aan de slag gegaan. Vanuit die achtergrond en kennis zorg ik als productmanager voor het reilen en zeilen van het product. Mijn team en ik zorgen voor de visuele en functionele elementen van de bezoekerswebsite en ons scheidingsportaal. Daarbij luisteren we naar wat jullie van onze website en portal vinden. Samen zetten wij ons in om onze klanten de beste online ervaring te bieden.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Mijn moeder vertelde vanuit haar werk als ontwikkelingspsycholoog wel eens wat een scheiding kan doen met kinderen en ouders. Ik kan me voorstellen dat er tijdens een scheiding zo ontzettend veel op je afkomt. Mijn boodschap is om hulp te vragen als je daar behoefte aan hebt, zodat jij en je (ex-)partner de scheiding zo goed mogelijk kunnen regelen, voor jezelf en de kinderen.

Meer over Gert Jan

Vanuit mijn werk ben ik veel bezig met ontwikkeling van ons product. Dat kan iets kleins betekenen of een grote nieuwe route. Die reis samen met alle betrokkenen nemen is voor mij een prachtig avontuur. Om van niets iets te creëren, daar krijg ik enorm veel energie van. Thuis hobby ik er ook graag op los en maak ik mijn eigen meubels, zoals een keukentafel of lamp.

Ik hou van:

  • klussen
  • koken
  • hardlopen