Meer teamleden

Anne-Ruth van Westreenen

Stagiaire Legal Tech

Via mijn hbo-studie Rechten ben ik terecht gekomen bij Uitelkaar.nl. Bij Uitelkaar.nl ben ik momenteel bezig met mijn afstudeeropdracht. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik het personen- en familierecht erg interessant vind. Ik vind het belangrijk dat impactvolle persoonlijke keuzes in het leven op de juiste juridische manier gemaakt worden. Zeker als het gaat om scheidingen. Dit is een beladen onderwerp waarbij belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Met mijn afstudeeropdracht ga ik bekijken wat de beste manier is om kinderen te betrekken bij de scheiding, omdat zij hierin zeker niet vergeten mogen worden.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Een scheiding heeft een grote impact op het hele gezin. Niet alleen ouders moeten moeilijke beslissingen maken, ook voor de kinderen is het een lastige situatie. Probeer hen er daarom zo veel mogelijk bij te betrekken, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen en ze zich ook daadwerkelijk gehoord voelen.

Meer over Anne-Ruth

Ik ben een gezellige vrolijke meid en ben altijd wel in voor een lolletje. Ik woon in Utrecht op kamers en ben hier ook lid van een studentenvereniging. Ik hou ervan om met anderen even gezellig te eten of een biertje te doen. Ik vind het belangrijk om voor anderen klaar te staan, activiteiten te organiseren of achter de schermen diverse zaken te regelen. Dit doe ik dan ook bij mijn studentenvereniging en krijg hier veel energie van. Zo blijkt maar weer, als je geeft, krijg je ook veel terug.

Ik hou van:

  • muziek
  • feestje
  • het prachtige berglandschap
  • snowboarden