Missie uitelkaar.nl

 

Stellen in deze emotionele fase zo goed mogelijk ondersteunen bij het maken van hun scheidingsafspraken. Overzichtelijk kunnen ze op een online platform zelf samen hun afspraken maken, met goede professionele hulp waar nodig. Alles tegen een vaste, aantrekkelijke prijs.

 

Bewust samen afspraken maken werkt beter

Bij een scheiding voelen mensen zich vaak verdrietig, kwaad en onzeker. Het gevaar bestaat dat zij in deze situatie verkeerde beslissingen nemen, ook omdat ze de situatie niet goed overzien. Onze drijfveer is om in deze hectische periode overzicht te bieden en stap voor stap met de juiste informatie en suggesties te komen zodat (ex-)partners zoveel mogelijk zelf hun scheidingsafspraken kunnen maken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen zich beter aan hun afspraken houden als ze die samen ontwikkeld hebben en gelukkiger zijn met hun nieuwe leven. 

 

 

Hoge tevredenheid onder klanten

Gemiddeld waarderen onze klanten ons platform met een 8: hét bewijs dat het online scheiden van uitelkaar.nl aanslaat. Uitelkaar.nl biedt nu ook nog meer persoonlijke ondersteuning, zoals een casemanager die vragen kan beantwoorden of naar de juiste expert kan doorverwijzen. 

Foto website