Samenwerkingspartners

Bij Uitelkaar.nl streven wij naar optimale service en informatievoorziening door samen te werken met diverse deskundigen en organisaties op het gebied van scheiden en juridische zaken. Op deze pagina zie je wie onze samenwerkingspartners zijn.

De Raad voor Rechtsbijstand is als zelfstandig bestuursorgaan verantwoordelijk voor de organisatie van gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand.

Gemeente Zaanstad is voorloper op gebied van scheidingsinformatie toegankelijk maken voor de burger. 

HiiL (The Hague Institute for Innovation of Law) is een sociale onderneming die zich inzet voor gebruikersvriendelijke rechtspraak.

Rechtwijzer is ontwikkeld door de Raad voor Rechtsbijstand om je te informeren welke stappen je moet nemen om een juridisch probleem op te lossen.

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting informeert en adviseert huishoudens over financiën en budget. Ook doet het instituut onderzoek naar geldzaken.

SI2 Fonds overbrugt het financieringstekort voor innovatieve sociale ondernemingen, zoals Uitelkaar.nl en wil sociale impact maken in de maatschappij.

Verzekeraar DAS zorgt met haar specialisten voor praktische en haalbare oplossingen of helpt u om problemen of conflicten te voorkomen.

Het LBIO is een overheidsinstelling en deze verricht in opdracht van de minister van Justitie en Veiligheid wettelijke taken op het gebied van onderhoudsbijdragen.

De website om online bijna alle verzekeraars en verzekeringen met elkaar te vergelijken.

De ARAG juristen, advocaten en mediators lossen juridische problemen op. Dat doen ze doeltreffend waardoor de prijs zo voordelig mogelijk blijft. Zo maakt ARAG het recht toegankelijk.

Startup in Residence is een programma van het Ministerie van Justitie en Veiligheid waarin samengewerkt wordt met startups om maatschappelijke uitdagingen op te lossen.

Onafhankelijk en deskundig financieel adviesbureau, ook voor pensioenen en financiële planning.

Nieuwe Stap is een online magazine met als doel je te helpen en inspireren tijdens en in de fase na je scheiding.

Erwin Wijman is schrijver, journalist, columnist , interviewer en daarnaast merken- en marketingdeskundige.

Feelwise staat voor het krijgen van inzicht in de kwaliteiten en de kracht die elk mens heeft, met of zonder diploma's.

Hypotheek Visie geeft onafhankelijk, financieel advies over alles wat met hypotheken te maken heeft, toegepast op je persoonlijke situatie.

Relatiecoach Ira Slikker begeleidt mensen in scheiding bij het ombuigen van hun liefdesrelatie naar een gezonde relatie die in stand wordt gehouden door gezamenlijke doelen voor kinderen.

Mies Magazine, hét online tijdschrift wat de menselijke kant van een echtscheiding belicht.

Via parenting coordination kunnen ouders hun conflicten oplossen zonder naar een rechter te gaan. Het belang van het kind staat bij deze conflictoplossing voorop.

Samen Recht Vinden is een stichting die gratis hulp biedt bij (juridische) conflicten. Met álle betrokken partijen gaat Samen Recht Vinden op zoek naar een oplossing.