Aanpassingen doorgevoerd op platform

30 november 2017

Uitelkaar.nl wordt voortdurend verbeterd. Vanochtend zijn er aanpassingen doorgevoerd op het platform. Een aantal ziet u als u weer inlogt op het platform. We delen deze graag met u.

De aanpassingen:

  • Knop "Ik ben akkoord" is verplaatst
  • Het oranje rondje is nu open rondje
  • Berichten gericht aan iemand sturen in de chat
Hieronder lichten we deze drie aanpassingen toe. Uw feedback is voor ons zeer belangrijk. Ook als u ideeën voor verdere aanpassingen heeft, horen wij dat graag!

Knop "Ik ben akkoord" is verplaatst
 
Voortaan vindt u de knop waarmee u akkoord gaat met een afspraak rechtsonder het vak waarin u afspraken maakt.

Zodra u op 'Bewerken' klikt, kunt u de afspraak aanpassen. U kunt vervolgens opslaan. Als u tenslotte klaar bent met de afspraak, kunt u klikken op "Ik ben akkoord":




Het oranje rondje is nu open rondje

U heeft wellicht gezien dat per onderwerp de rondjes van oranje naar groen springen zodra u akkoord geeft op een afspraak. We hebben een nieuw rondje toegevoegd: 



Dit open rondje geeft aan dat de afspraak nog niet akkoord is. Een groen rondje betekent dat u akkoord bent. Het oranje rondje betekent dat de reviewer hier nog aandacht voor vraagt. Of dat u een bemiddeling of beslissing heeft aangevraagd.

Berichten gericht aan iemand sturen in de chat

Als u een '@' typt in het chatvenster, verschijnt de naam van uw (ex-)partner, die van de casemanager en later ook die van de advocaat.



Zodra u op een naam klikt, komt de naam in de chat te staan.

Wanneer u de chat plaatst, ontvangt diegene een bericht per email. Ook is het dan voor bijvoorbeeld de casemanager duidelijk dat de vraag of opmerking aan haar gericht is. Het is ook mogelijk het bericht aan meerdere personen te richten.


Uitelkaar.nl in de media

Uitelkaar.nl op NU.nl

20 december 2022

Uitelkaar.nl is genoemd in het artikel 'Wat kost een scheiding' op NU.nl als een goedkope optie om je scheiding in gang te zetten.

Lees verder
Nieuws

Kennisbank - Pensioenen

20 januari 2022

De hoofdregel krachtens de Wet Verevening Pensioenrechten is dat partijen, tenzij anders overeengekomen, in geval van een scheiding allebei recht hebben op de helft van het ouderdomspensioen dat tijdens het huwelijk, of het geregistreerd partnerschap is opgebouwd. Het maakt daarbij niet uit of partijen getrouwd zijn in gemeenschap van goederen, of op huwelijkse voorwaarden.

Lees verder
Nieuws

Kennisbank - Partneralimentatie

20 januari 2022

Partneralimentatie volgt na de kinderalimentatie, in die zin dat pas nadat partijen berekend hebben of en zo ja, hoe hoog de ruimte is voor kinderalimentatie, de (ex-)partner "aan bod komt". Dat is de methodiek die eveneens uit wet en regelgeving (Trema-normen) voortvloeit. De wetgeving rond partneralimentatie zal waarschijnlijk op termijn aanzienlijk veranderen, waarbij onder andere duurbeperking en meer autonomie aan partijen gegund wordt. Uitelkaar.nl anticipeert hierop in zoverre, dat het aan partijen wordt overgelaten om hierover met elkaar afspraken te maken

Lees verder