Kosten scheiden

 

Kosten uitelkaar.nl | €425 p.p

Een scheiding kost vaak veel geld. Getrouwde stellen en geregistreerde partners met minderjarige kinderen zijn verplicht een advocaat in te schakelen om hun scheiding via de rechter te laten ontbinden. Advocaten en mediators werken vaak met uurtarieven. Dit bedrag is van te voren vaak moeilijk in te schatten waardoor de kosten flink op kunnen lopen. 

Uitelkaar.nl geeft u daarom vooraf helder inzicht in uw kosten zonder verassingen. Omdat u bij uitelkaar.nl veel zelf kan doen blijven veel overbodige scheidingskosten uit en houdt u uw uitgaven laag. De kosten voor het online scheiden bedragen €425 p.p en mocht u subsidie ontvangen al vanaf €110 p.p.

Subsidie| Vanaf 110 p.p

Met het online scheiden van uitelkaar.nl heeft u mogelijk recht op subsidie over de kosten van uw scheiding. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke inkomen van 2 jaar geleden. Indien uw inkomen minder was €38.000 heeft u mogelijk recht op subsidie van uw scheidingskosten. Uw inkomen en mogelijke subsidie staat los van het inkomen van uw (ex-)partner.   

 

Goede afspraken?

"Voor een vaste prijs van elkaar scheiden"
 

 

Online scheiden via uitelkaar.nl

 

Uitelkaar.nl

Online via uitelkaar.nl op betrouwbare wijze tegen lage kosten uw scheiding regelen. Zelf stap voor stap online afspraken maken.

Werk met deskundige ondersteuning door het stappenplan om alle knelpunten in uw scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.  Doorloop onze test en maak vrijblijvend een account aan om te zien of online scheiden iets voor u is.

Anouk Wijsman

Anouk Wijsman

Anouk Wijsman Casemanager

Uitelkaar.nl
 

Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag
085 - 070 2500
info@uitelkaar.nl

 

Scheiding stappenplan

 

 

184ue-basis-stap1zonderruimte  184ue-basis-stap2zonderruimte   184ue-basis-stap4zonderruimte  184ue-basis-stap5zonderruimte

 

Hoe werkt het?

Op uitelkaar.nl kunt u direct aan uw scheiding en het maken van goede afspraken beginnen. Omdat uitelkaar.nl erop gericht is om (ex-)partners goede afspraken te laten maken is uitelkaar.nl helaas niet geschikt voor iedereen. Een belangrijke voorwaarde is dat beide partners bereid zijn om op een respectvolle manier goede afspraken te maken. 

1. Als eerste wordt uw huidige situatie getest. Hierin leert u of u en uitelkaar.nl een match zijn. Dit word gedaan door middel van de diagnose. 

2. Na de online test doorlopen u en uw partner apart van elkaar de online intake. Hierin voeren jullie beide een aantal persoonlijke gegevens in en wat jullie verwachten gedurende het proces. 


 

3. Op basis van de gedane intake start u de 'samenwerk' fase op het platform. Hier gaat u op basis van suggestieteksten werken aan afspraken met uw (ex-)partner. Centraal staat dat u de afspraken hier zelf vormgeeft. U maakt hier afspraken die gebaseerd zijn op de intake die u doorlopen heeft. U maakt bijvoorbeeld afspraken over uw en uw (ex-)partner's inkomen na de scheiding, verdeling van de zorg van uw kinderen of het afhandelen van eventuele gezamenlijke schulden.

4. Hierna zullen uw afspraken de review fase in gaan. In deze fase controleert een advocaat het scheidingsplan en geeft opmerkingen waar nodig.

5. Uw document is goedgekeurd en word aangeboden aan de rechter voor de afrondingsfase