Scheiding Assen

10 juni 2020

Jullie zoeken naar de mogelijkheden van scheiding in Assen. Je hebt besloten dat je gaat scheiden maar hoe pak je dat dan aan... Denk in ieder geval aan de zaken die je belangrijk vindt. Zet alles voor jezelf op een rijtje en richt je visie op de toekomst. Hoe vind je bij scheiden hulp of advies in Assen?

Pagina inhoud

  Scheiden met kwaliteit

  Kwaliteit gaat voor kwantiteit. De kwaliteit van de afspraken die je nu maakt, zetten de toon voor het verdere contact met je (ex-)partner de komende jaren. Als je nu tijd neemt voor het maken van de afspraken en ervoor zorgt dat de afspraken voor lange tijd meegaan, dan voorkom je noodgedwongen contact in de toekomst. Soms zal er altijd contact blijven, doordat jullie bijvoorbeeld samen kinderen hebben. In dat geval is het belangrijk dat jullie ook afspraken maken over hoe jullie in contact blijven. Denk hier bijvoorbeeld aan respectvol blijven tegen elkaar, zeker waar de kinderen bij zijn. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Ondersteuning bij het scheidingsproces in Assen

  Je moet aan ontzettend veel verschillende dingen denken als je gaat scheiden. Uitelkaar.nl begrijpt dat en biedt je begeleiding bij het proces van scheiden. Die begeleiding wordt via een veilige online omgeving gedaan, op jouw tempo en altijd met een vaste lage prijs. Op die manier weet je zeker dat je niets vergeet, goede afspraken maakt voor de toekomst en niet voor onverwachte dingen komt te staan. Je kunt zelfs je echtscheiding met een advocaat in Assen afronden. 

  Scheiden in Assen

  Omdat een scheiding altijd via een echtscheidingsadvocaat geregeld wordt, heb je in ieder geval één afspraak met de advocaat. Wil je scheiding in Assen? Dan kun je bij twee aangesloten experts bij Uitelkaar.nl terecht. Onze experts in Assen zijn collega’s van elkaar.

  Advocaat Peter Suringar

  Mr. Peter Suringar, DSW Advocaten. 

  Advocaat Mirjam Wiersema

  Mr. Mirjam Wiersema, DSW Advocaten.

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer