Scheiding aanvragen Amsterdam

10 juni 2020

Je wilt een scheiding aanvragen in Amsterdam. En in je wilt in goed overleg scheiden. In goed overleg je scheiding regelen kan lastig zijn. Het is echter wel belangrijk dat je in deze periode de tijd neemt om alles goed te regelen. Als een scheiding in goed overleg geregeld is worden afspraken namelijk vaker en beter nagekomen dan wanneer dit niet zo is.

Pagina inhoud

  Je lange termijn doel

  Zet alles voor jezelf op een rijtje. Wat moet je allemaal regelen en wat is je lange termijn doel. Ga stap voor stap aan de slag. Kies ook een vertrouwenspersoon om mee te praten als dat nodig is of als je hulp nodig hebt. Een frisse blik op de situatie kan alle verschil maken.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Hulp bij het behalen van je doel

  Het is belangrijk dat je alles rondom je scheiding goed regelt en voor ogen hebt wat jouw doel voor de toekomst is. Uitelkaar.nl begrijpt dat en helpt je hierbij opweg. Dankzij een persoonlijk aangewezen casemanager kun je het een en ander ook met de casemanager bespreken. Verder maak je alle afspraken in de dossier via je eigen account. 

  Jij en je (ex-)partner laten de laatste controle voor de scheiding door een advocaat in Amsterdam doen, zodat de advocaat jullie scheiding bij de rechter kan laten afronden. Uitelkaar.nl begrijpt dat je naar een advocaat bij jullie in de buurt wil en zelf de keuze voor een advocaat wilt maken. Daarom is Uitelkaar.nl aangesloten bij advocaten in heel Nederland en zo kun je ook je scheiden in Amsterdam.

  Voordelig scheiden in Amsterdam

  Als je in Amsterdam je scheiding wilt aanvragen, dan heb je keuze uit deze twee experts. Toevallig zijn zij ook collega’s van elkaar.

  Advocaat Glenda Raap

  Mr. Glenda Raap, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Advocaat Manon van Meurs

  Mr. Manon van Meurs, Cleerdin & Hamer Advocaten.

   

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer