Scheiding aanvragen Amsterdam

10 juni 2020

Je wilt een scheiding aanvragen in Amsterdam. En in je wilt in goed overleg scheiden. In goed overleg je scheiding regelen kan lastig zijn. Het is wel belangrijk dat je in deze periode de tijd neemt om alles goed te regelen. Als een scheiding in goed overleg geregeld is worden afspraken namelijk vaker en beter nagekomen dan wanneer dit niet zo is.

Pagina inhoud

  Je lange termijn doel

  Zet alles voor jezelf op een rijtje. Wat moet je allemaal regelen en wat is je lange termijn doel. Ga stap voor stap aan de slag. Kies een vertrouwenspersoon om mee te praten als dat nodig is of als je hulp nodig hebt. Een frisse blik op de situatie kan alle verschil maken.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Hulp bij het behalen van je doel

  Het is belangrijk dat je alles rondom je scheiding goed regelt en voor ogen hebt wat jouw doel voor de toekomst is. Uitelkaar.nl begrijpt dat en helpt je hierbij op weg. Dankzij een persoonlijk casemanager kun je het een en ander ook met de casemanager bespreken. Je maakt alle afspraken in jullie dossier via je eigen account.

  Jullie scheidingsafspraken worden uitgebreid gecontroleerd door een advocaat in Amsterdam. Er volgt ook een gesprek. Daarna zorgt de advocaat voor afronding bij de rechtbank. Het is handig om een advocaat bij jullie in de buurt te hebben. Daarom zijn bij Uitelkaar.nl advocaten in heel Nederland aangesloten. Zo kun je ook scheiden in Amsterdam.

  Voordelig scheiden in Amsterdam

  Als je in Amsterdam je scheiding wilt aanvragen, dan kan je terecht bij deze expert.

  Advocaat Glenda Raap

  Glenda Raap, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Advocaat Titus Bouman

  Titus Bouman, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Titus Bouman werkt sinds 2012 als advocaat en sinds mei 2021 bij Cleerdin & Hamer advocaten in Almere. Titus heeft de specialisatie-opleiding van de Vfas (Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) afgerond en bij het afwikkelen van een scheiding is onderling overleg altijd zijn streven. Dat is in het belang van beide partijen en zeker ook in het belang van de kinderen, als deze er zijn.

  Titus is als advocaat verbonden aan Uitelkaar.nl.

  Advocaat Marleen Falkena

  Marleen Falkena, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Marleen Falkena werkt sinds 2009 als advocaat. Eerst op een kantoor met vestigingen in Lelystad en Almere en sinds medio 2021 bij Cleerdin & Hamer in Amsterdam.

  Marleen heeft de specialisatie-opleiding van de Vfas (Verenging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) afgerond en onderling overleg is altijd haar streven. Zij ziet ook dat dat op termijn in het belang van beide partijen is en zeker ook in het belang van de kinderen, als deze er zijn.

  Marleen is als advocaat verbonden aan Uitelkaar.nl.

   

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Eindhoven

  10 juni 2020

  Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over...

  Lees verder

  Scheiding aanvragen Amsterdam

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Amsterdam. En in je wilt in goed overleg scheiden. In goed overleg je scheiding regelen kan lastig zijn. Het is wel belangrijk dat je in deze periode de tijd neemt om alles goed te...

  Lees verder

  Scheiding Almere

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan...

  Lees verder