Scheiden Nijmegen

10 juni 2020

Gaan jullie scheiden in Nijmegen? Dan zijn jullie op zoek naar hulp bij de scheiding. Jullie kunnen niet alleen kiezen voor scheiden met een mediator of advocaat, maar ook voor een online scheiding. Lees verder wat hierin de opties zijn.

Pagina inhoud

  Als de twijfel toeslaat en je uiteindelijk denkt dat een scheiding de beste optie is, dan is dat vaak een heftige beslissing. Als je dit bespreekt samen met je (ex-)partner kan dit veel emoties oproepen. Misschien stel je het daarom het liefst nog even uit en vraag je jezelf regelmatig af ‘is dit echt wat ik wil?’ Dat is eigenlijk niet zo heel gek. Zo’n beslissing heeft invloed op de rest van je leven. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een nieuwe stap zetten als je er echt klaar voor bent

  Maar je hoeft niet bang te zijn voor de beslissing. Als je alles al hebt geprobeerd om de relatie in stand te houden en dit helaas echt niet meer lukt, dan kan dat. Er kan teveel gebeurd zijn of jullie zijn uit elkaar gegroeid als persoon. Het is niet eerlijk ten opzichte van jezelf als je alsnog bij elkaar blijft, ook al passen jullie niet meer bij elkaar. Anders krijg je ook nooit de kans om een nieuwe stap te maken en je (ex-)partner ook niet.

  Hulp bij scheiden in Nijmegen

  Je realiseren dat je echt gaat scheiden is vaak erg heftig. Toch kan het iedereen overkomen en dan is het fijn als je de scheiding goed kunt afronden. Bij Uitelkaar.nl kan je helemaal in je eigen tempo scheiden. Je hebt zelf de controle over je scheiding. Er staat tijdens je scheidingsproces op Uitelkaar.nl altijd een persoonlijke casemanager voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je staat er bij Uitelkaar absoluut niet alleen voor. Stap voor stap of snel je scheiding regelen, het kan allemaal.

  De advocaat en je scheiding in Nijmegen

  Voor de afronding van je scheiding heb je altijd één gesprek met de advocaat. Om te scheiden in Nijmegen kun je terecht bij twee advocaten. Jij kunt zelf kiezen welke hulp bij scheiden in Nijmegen jij wilt. 

  Advocaat Lonneke Cox

  Lonneke Cox, Acta Advocaten & mediators.

  Advocaat Mark Schoor

  Mark Schoor is sinds 1995 werkzaam als advocaat en sinds 2007 heeft hij zijn eigen kantoor. Hij voert bewust een eenmanspraktijk waardoor hij zeer flexibel kan werken. Hij werkt met name vanuit Eindhoven en Nijmegen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop.

  Online echtscheidingen hebben de toekomst, zeker als koppels in goed onderling overleg uit elkaar gaan. Daar is iedereen bij gebaat, en zeker de kinderen.

  Naast advocaat is hij ook privacy officer, een activiteit die hij de laatste jaren heeft opgepakt. Hij houdt van de combinatie waardoor er een goede balans ontstaat.

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer