Scheiden Nijmegen

10 juni 2020

Gaan jullie scheiden in Nijmegen? Dan ben je op zoek naar hulp bij de scheiding. Kies je voor mediation of een advocaat die jullie helpt met het maken van afspraken? Ook is het mogelijk online te scheiden met begeleiding. Lees verder wat de opties zijn.

Pagina inhoud

  Als de twijfel toeslaat en je uiteindelijk denkt dat een scheiding de beste optie is, dan is dat vaak een heftig besef. Je weet dat als je de scheiding bespreekt met je (ex-)partner dit ook nog eens veel heftige emoties kan opwekken. Misschien stel je het daarom het liefst nog even uit en vraag je jezelf regelmatig af ‘is dit echt wat ik wil?’ Dat is eigenlijk niet zo heel gek. Zo’n beslissing heeft invloed op de rest van je leven. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een nieuwe stap zetten als je er echt klaar voor bent

  Maar je hoeft niet bang te zijn voor de beslissing. Als je alles al hebt geprobeerd om de relatie in stand te houden en het er daarna echt niet meer inzit, dan kan dat. Er kan teveel gebeurd zijn of jullie zijn uit elkaar gegroeid als persoon. Het is niet eerlijk ten opzichte van jezelf als je alsnog bij elkaar blijft, ook al passen jullie niet meer bij elkaar. Anders krijg je ook nooit de kans om een nieuwe stap te maken en je (ex-)partner ook niet.

  Hulp bij scheiden in Nijmegen

  Je realiseren dat je echt gaat scheiden, is vaak erg heftig. Als je het van te voren had geweten, had je misschien nooit de relatie aangegaan. Toch kan het iedereen overkomen en dan is het fijn als je de scheiding goed kunt afronden. Helemaal fijn is het als je zelf het tempo kunt bepalen. Zo heb je zelf de controle over je afspraken en wordt je niet opgejut wegens oplopende kosten. Op die manier scheiden kan via Uitelkaar.nl. Wij begrijpen dat je situatie uniek is en jouw scheiding niet een lineair pad is. Schakel hulp in, werk stap voor stap of ga gewoon lekker snel. Het kan allemaal.

  De advocaat en je scheiding in Nijmegen

  Voor de afronding van je scheiding heb je altijd één gesprek met de advocaat. Om te scheiden in Nijmegen kun je terecht bij twee advocaten. Jij kunt zelf kiezen welke hulp bij scheiden in Nijmegen jij wilt. 

  Advocaat Lonneke Cox

  Mr. Lonneke Cox, Acta Advocaten & mediators.

  Advocaat Mark Schoor

  Mark Schoor is sinds 1995 werkzaam als advocaat en sinds 2007 heeft hij zijn eigen kantoor. Hij voert bewust een eenmanspraktijk waardoor hij zeer flexibel kan werken. Hij werkt met name vanuit Eindhoven en Nijmegen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop.

  Online echtscheidingen hebben de toekomst, zeker als partijen in goed onderling overleg uit elkaar gaan. Daar is iedereen bij gebaat, zeker de kinderen. De afspraken worden dan ook meer gedragen door partijen is zijn ervaring. Mark draagt graag bij aan deze ontwikkeling, reden waarom hij zich bij uitelkaar.nl heb aangesloten.

  Naast advocaat is hij ook privacy officer, een activiteit die hij de laatste jaren heeft opgepakt. Hij houdt van de combinatie waardoor er een goede balans ontstaat.

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer