Scheiden Nijmegen

10 juni 2020

Gaan jullie scheiden in Nijmegen? Dan zijn jullie op zoek naar hulp bij de scheiding. Jullie kunnen niet alleen kiezen voor scheiden met een mediator of advocaat, maar ook voor een online scheiding. Lees verder wat hierin de opties zijn.

Pagina inhoud

  Als de twijfel toeslaat en je uiteindelijk denkt dat een scheiding de beste optie is, dan is dat vaak een heftige beslissing. Als je dit bespreekt samen met je (ex-)partner kan dit veel emoties oproepen. Misschien stel je het daarom het liefst nog even uit en vraag je jezelf regelmatig af ‘is dit echt wat ik wil?’ Dat is eigenlijk niet zo heel gek. Zo’n beslissing heeft invloed op de rest van je leven. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een nieuwe stap zetten als je er echt klaar voor bent

  Maar je hoeft niet bang te zijn voor de beslissing. Als je alles al hebt geprobeerd om de relatie in stand te houden en dit helaas echt niet meer lukt, dan kan dat. Er kan teveel gebeurd zijn of jullie zijn uit elkaar gegroeid als persoon. Het is niet eerlijk ten opzichte van jezelf als je alsnog bij elkaar blijft, ook al passen jullie niet meer bij elkaar. Anders krijg je ook nooit de kans om een nieuwe stap te maken en je (ex-)partner ook niet.

  Hulp bij scheiden in Nijmegen

  Je realiseren dat je echt gaat scheiden is vaak erg heftig. Toch kan het iedereen overkomen en dan is het fijn als je de scheiding goed kunt afronden. Bij Uitelkaar.nl kan je helemaal in je eigen tempo scheiden. Je hebt zelf de controle over je scheiding. Er staat tijdens je scheidingsproces op Uitelkaar.nl altijd een persoonlijke casemanager voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je staat er bij Uitelkaar absoluut niet alleen voor. Stap voor stap of snel je scheiding regelen, het kan allemaal.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  De advocaat en je scheiding in Nijmegen

  Als je via een advocaat in Nijmegen wilt scheiden, dan is mr. Lonneke Cox de aangesloten en tevens aangewezen persoon voor jullie scheiding. 

  Advocaat Lonneke Cox

  Lonneke Cox is sinds 2009 advocaat. Al snel is zij zich gaan specialiseren in het Personen- en Familierecht en later kwam daar ook erfrecht bij. Tot 2017 heeft Lonneke in Utrecht bij een middelgroot kantoor gewerkt waarna zij is (terug)verhuisd naar haar roots in Nijmegen, waar zij ook gestudeerd heeft aan de Radboud Universiteit. Toen zij terugkwam in Nijmegen heeft zij direct haar eigen kantoor opgericht en in 2019 heeft zij zich bij de maatschap Acta Advocaten te Nijmegen aangesloten.

  In haar werk ervaren cliënten haar als betrokken, laagdrempelig en praktisch. Juist in het Personen- en Familierecht is dit belangrijk, nu er veel emoties gepaard gaan bij dit soort zaken.

  In haar vrije tijd houdt Lonneke ervan om te reizen, uiteten te gaan en tijd met haar gezin door te brengen.

  Zij heeft een relatie met Roel en samen hebben zij twee kinderen.

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder