Scheiden in Heerlen

10 juni 2020

Je zoekt een advocaat in Heerlen, omdat je daar een ouderschapsplan wilt maken of gaat scheiden. Een scheiding geeft op veel gebieden een zware last als het gaat om beslissingen nemen. Je wilt goede beslissingen nemen over de financiën, je persoonlijke spullen, jullie kinderen en bijvoorbeeld het huis en de auto.

Pagina inhoud

  Ouderschapsplan Heerlen

  Ook voor het maken van een ouderschapsplan kun je terecht in Heerlen. Uitelkaar.nl is te gebruiken in heel Nederland, onafhankelijk van je woonplaats. Voor het maken van een ouderschapsplan is geen advocaat nodig, maar je kunt wel gebruik maken van een mediator.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Neem de tijd bij het maken van afspraken

  De afspraken en beslissingen die je maakt hebben invloed op je toekomstige leven, dus het is belangrijk om goed stil te staan bij de beslissingen die je maakt en deze niet overhaast te nemen. Soms is het goed om even een stapje terug te doen, zodat je later met een frisse blik weer verder kunt.

  In goed overleg uit elkaar zonder onvoorziene kosten

  Met deskundige ondersteuning je afspraken opstellen zonder dat daar onverwachte en hoge kosten aan kleven, dat is wat je van Uitelkaar.nl kunt verwachten. Jij bepaalt het tempo en hoe lang je er over doet, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

  Advocaat in Heerlen

  Om de scheiding af te ronden heb je ten minste één gesprek met de advocaat. Als je in de buurt van Heerlen woont, dan is mr. Manon Bäumler de aangewezen advocaat.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Manon Bäumler

  Manon Bäumler, Manon Bäumler heeft ruime ervaring als advocaat en mediator. Haar eerste specialisatie is het familierecht (van echtscheiding tot en met alimentatie e.d.). Daarnaast heeft Manon zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ze weet goed om te gaan met mensen met emoties en complexe relaties.

  Manon is vanaf het begin betrokken bij Uitelkaar.nl en heeft dus ook ruime ervaring met het begeleiden van scheidingen via de digitale route.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder