Scheiden in Eindhoven

10 juni 2020

Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Hetzelfde als in elke andere stad: tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Een groot onderdeel van je scheidingsafspraken zal gaan over je woning en het verdelen van de inboedel. Wat ga je doen met de woning? Wie blijft er in wonen? Is dit financieel haalbaar voor jullie beiden? Maak hier samen goede afspraken over.

Pagina inhoud

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Eerlijke verdeling van de inboedel

  Het verdelen van de inboedel kan op je eigen manier. Het is echter belangrijk dat je de redenen van verdeling kunt onderbouwen. Als je samen in overleg scheidt zal een advocaat in Eindhoven altijd kijken naar een eerlijke verdeling van de inboedel en waarom je eventueel van een eerlijke verdeling afwijkt. Een reden voor het afwijken kan namelijk zijn dat je op die manier schulden vereffend.

  Stap voor stap aan je afspraken werken

  Je kunt hier een inboedellijst downloaden. Als je via Uitelkaar.nl scheidt maak je stap voor stap afspraken over onder andere de verdeling van de inboedel, over de zorg en omgang van jullie kinderen en financiële zaken. Dit kun je allemaal zelf doen, terwijl je lekker thuis op de bank zit. 

  Uitelkaar.nl vindt het belangrijk dat je weloverwogen keuzes maakt, die bij jou passen en dat kan het beste als je niet onder druk wordt gezet. Dus werk vooral aan de afspraken wanneer jij je er goed bij voelt en laat je ergens bij helpen door onze experts of casemanagers wanneer jij dat zelf wil. En als je eenmaal klaar bent om de afspraken definitief te maken, dan kies je een aangesloten scheidingsadvocaat uit bij jou in de buurt. Zo kun je ook scheiden in de gemeente Eindhoven.

  Scheiden in de gemeente Eindhoven

  Als je in de buurt van Eindhoven woont, kun je kiezen uit twee topexperts. 

  Advocaat Noor Geraards

  Noor Geraads is advocaat sinds 2004 en heeft gewerkt in Utrecht en Eindhoven. Inmiddels werkt zij samen met één andere advocaat op een klein kantoor in Uden. Zij houdt zich bezig met personen- en familierecht en met juridische bijstand aan slachtoffers van strafbare feiten. Noor is advocaat geworden omdat zij interesse heeft in het recht en graag met mensen werkt. In haar werk komt dit mooi samen. Het geeft haar veel voldoening als zij met haar kennis en ervaring mensen vooruit kan helpen in hun leven. Noor is een betrokken advocaat. Zij probeert zich altijd te verplaatsen in haar cliënten en in hun belangen. Het leuke van haar werkzaamheden voor Uitelkaar.nl vindt zij, dat je op een mooie manier je kennis in een digitale omgeving kunt aanbieden. Zij leert daarvan en haar cliënten hebben er ook wat aan. Het geeft veel tevredenheid als je ziet dat mensen in Uitelkaar.nl samen een mooi scheidingsplan of ouderschapsplan hebben gemaakt, waarmee ze samen, maar ook individueel weer naar de toekomst kunnen kijken.

   

  Advocaat Mark Schoor

  Mark Schoor is sinds 1995 werkzaam als advocaat en sinds 2007 heeft hij zijn eigen kantoor. Hij voert bewust een eenmanspraktijk waardoor hij zeer flexibel kan werken. Hij werkt met name vanuit Eindhoven en Nijmegen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop.

  Online echtscheidingen hebben de toekomst, zeker als partijen in goed onderling overleg uit elkaar gaan. Daar is iedereen bij gebaat, zeker de kinderen. De afspraken worden dan ook meer gedragen door partijen is zijn ervaring. Mark draagt graag bij aan deze ontwikkeling, reden waarom hij zich bij uitelkaar.nl heb aangesloten.

  Naast advocaat is hij ook privacy officer, een activiteit die hij de laatste jaren heeft opgepakt. Hij houdt van de combinatie waardoor er een goede balans ontstaat.

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer