Scheiden in Eindhoven

10 juni 2020

Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over je woning en het verdelen van de inboedel. Wat ga je doen met de woning? Wie blijft er in wonen? Is dit financieel haalbaar voor jullie beiden?

Pagina inhoud

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Eerlijke verdeling van jullie gemeenschappelijke bezit

  Hoe je je bezit verdeeld, hangt af van of je in gemeenschap van goederen bent getrouwd. Misschien heb je huwelijkse voorwaarden laten vastleggen toen je trouwde, waarin je hebt bepaald hoe je jullie bezittingen verdeeld. Als je die niet hebt, krijg je in principe allebei de helft. Je kunt alles precies verdelen, maar je kunt ook zaken met elkaar verrekenen. Als je bijvoorbeeld afspreekt dat jij de aflossing van een bepaalde schuld op je neemt, mag je afspreken dat jij die waarde meer aan spullen meeneemt. Zolang je hier samen maar goed over overlegt en die afspraken vastlegt.

  Stap voor stap aan je afspraken werken

  Als je via Uitelkaar.nl je scheiding regelt, maak je stap voor stap afspraken over dit soort zaken. Naast de verdeling van de inboedel en financiële zaken, helpen we je met afspraken over de zorg van en omgang met jullie kinderen. Dit kan allemaal online, vanaf huis.

  Uitelkaar.nl vindt het belangrijk dat je weloverwogen keuzes maakt, die bij jullie beiden passen. Dus werk vooral aan de afspraken wanneer jij je er goed bij voelt en laat je ergens bij helpen door onze experts of casemanagers wanneer jij dat zelf wil. We zorgen altijd dat een gespecialiseerde advocaat goed naar jullie afspraken kijkt, zodat jullie niets over het hoofd zien. Met die advocaat heb je vervolgens een afspraak om de scheiding definitief te maken. Door het landelijke netwerk van bij Uitelkaar.nl aangesloten advocaten, vind je gemakkelijk een scheidingsadvocaat bij jou in de buurt. Zo kun je ook scheiden in Eindhoven.

  Scheiden in de gemeente Eindhoven

  Als je in de buurt van Eindhoven woont, kun je kiezen uit twee topexperts. 

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Noor Geraards

  Noor Geraads is advocaat sinds 2004 en heeft gewerkt in Utrecht en Eindhoven. Inmiddels werkt zij samen met één andere advocaat op een klein kantoor in Uden. Zij houdt zich bezig met personen- en familierecht en met juridische bijstand aan slachtoffers van strafbare feiten. Noor is advocaat geworden omdat zij interesse heeft in het recht en graag met mensen werkt. In haar werk komt dit mooi samen. Het geeft haar veel voldoening als zij met haar kennis en ervaring mensen vooruit kan helpen in hun leven.

  Noor is een betrokken advocaat. Zij probeert zich altijd te verplaatsen in haar cliënten en in hun belangen. Het leuke van haar werkzaamheden voor Uitelkaar.nl vindt zij, dat je op een mooie manier je kennis in een digitale omgeving kunt aanbieden. Zij leert daarvan en haar cliënten hebben er ook wat aan. Het geeft veel tevredenheid als je ziet dat mensen in Uitelkaar.nl samen een mooi scheidingsplan of ouderschapsplan hebben gemaakt, waarmee ze samen, maar ook individueel weer naar de toekomst kunnen kijken.

   

  Advocaat Mark Schoor

  Mark Schoor is sinds 1995 werkzaam als advocaat en sinds 2007 heeft hij zijn eigen kantoor. Hij voert bewust een eenmanspraktijk waardoor hij zeer flexibel kan werken. Hij werkt met name vanuit Eindhoven en Nijmegen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop.

  Online echtscheidingen hebben de toekomst, zeker als partijen in goed onderling overleg uit elkaar gaan. Daar is iedereen bij gebaat, zeker de kinderen. De afspraken worden dan ook meer gedragen door partijen is zijn ervaring. Mark draagt graag bij aan deze ontwikkeling, reden waarom hij zich bij Uitelkaar.nl heeft aangesloten.

  Naast advocaat is hij ook privacy officer, een activiteit die hij de laatste jaren heeft opgepakt. Hij houdt van de combinatie waardoor er een goede balans ontstaat.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Venlo

  28 juni 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in of in de buurt van Venlo? Om je scheiding officieel te regelen heb je de hulp van een advocaat nodig. De advocaat komt op voor jouw belangen, zorgt ervoor dat je goede afspraken...

  Lees verder

  Scheiden in Venray

  28 juni 2022

  Je gaat scheiden en wilt dit het liefst doen bij een advocaat in of in de regio van Venray. Waar moet je beginnen? Uiteraard wil je wel een advocaat die ervoor zorgt dat je scheiding goed wordt geregeld. Een goede...

  Lees verder

  Scheiden in Boxmeer

  28 juni 2022

  Als je gaat scheiden, is het van belang dat je een scheidingsadvocaat inschakelt om de scheiding officieel af te ronden. Uitelkaar.nl werkt met meerdere advocaten door heel Nederland. Ook in of in de regio van Boxmeer...

  Lees verder