Samen de scheiding goed regelen

Als stellen uit elkaar gaan, willen zij daar meestal samen goed uitkomen. Zeker als er kinderen in het spel zijn.

Uitelkaar.nl laat u samen bewust scheidingsafspraken maken, die in balans zijn en juridisch kloppen. Online, in uw eigen tijd en tempo. Op een overzichtelijke manier en tegen een vaste prijs.

Centraal staat dat u zelf de afspraken vormgeeft. Het blijkt dat afspraken dan het beste werken. Als er punten zijn waarbij u vastloopt, biedt uitelkaar.nl deskundige ondersteuning. Op die manier legt u de basis voor een goede toekomst.

 

Uitelkaar.nl

iets voor u?

of

Aanmelden

 

 

 Goede scheiding afspraken Betrouwbaar scheiden Scheiden voor vaste prijs Scheiden met een persoonlijke casemanager

Lage kosten

Een normale scheiding brengt vaak veel onverwachte kosten met zich mee. Doordat uitelkaar.nl u in staat stelt om een 80% van de scheiding online te regelen kunt u de kosten laag houden.

Meer informatie over de kosten

Persoon op laptop

Persoonlijke ondersteuning

Gedurende het scheidingsproces kunt u rekenen op de hulp van een casemanager en onze onafhankelijke scheidingsadvocaten. Bij onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen en staan wij voor u klaar.

 

 

 

Hoe werkt online scheiden bij ons?

Ongeveer één op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. Dat proces kan lang duren, waarbij kosten én emoties oplopen. Als u in goed overleg uit elkaar wilt gaan biedt uitelkaar.nl een online platform waarbij u 80% van uw scheiding zelf kunt regelen.

Hierdoor bepaalt u zelf het tempo, en werkt u stap voor stap toe naar het maken van afspraken over alle onderwerpen die relevant zijn voor een scheiding. Dat bespaart tijd, geld én negatieve energie. 

Doordat u zelf controle hebt en verantwoordelijkheid neemt, maakt u beter doordachte scheidingsafspraken. Dit vermindert de (langdurige) negatieve gevolgen voor uzelf, uw (ex-)partner én kinderen.  

Een casemanager biedt gedurende het hele proces ondersteuning en alle afspraken worden juridisch beoordeeld door één van onze advocaten.

Hierdoor is er altijd een neutrale partij die beoordeelt of de afspraken goed doordacht en in balans zijn. Omdat deze pas aan het einde van het proces betrokken wordt, bespaart u veel geld. 

  • ✔ Zelf afspraken maken
  • ✔ In eigen tijd en tempo
  • ✔ Persoonlijke ondersteuning

 

Tip van de expert

 

De (ex-)partner die de woning verlaat, kan de helft
van het eigenwoningforfait als alimentatie aftrekken.

 

Online scheiden?