Maak zelf je ouderschaps­plan online


 
 

Je bent vanaf DAS.nl doorverwezen naar het online scheidingsplatform Uitelkaar.nl. Op ons overzichtelijke online platform regel je je ouderschapsplan stap voor stap.

Met onbeperkte hulp van je persoonlijke casemanager en een vaste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jullie afspraken maken die passen bij jullie eigen situatie. Gewoon in jullie eigen tijd, tempo en woorden. Zonder ingewikkelde juridische termen.

Exclusief als bezoeker van DAS: ontvang €15 korting op het maken van een ouderschapsplan via Uitelkaar.nl.


 

 

 

Ouderschapsplan via Uitelkaar.nl


Voorbereiding

Informatie verzamelen en afspraken maken met je (ex-)partner over je kind(eren). Begeleid door je persoonlijke casemanager.

Check

Je casemanager controleert de gemaakte afspraken en maakt het ouderschapsplan in orde. Jullie ondertekenen beiden het ouderschapsplan. Je hoeft hiervoor niet naar de rechtbank.

 

 

 

 

Ervaringen van anderen

Frank 1 mei 2022

“Ik kon als leek alles goed regelen door de goede uitleg en handige hyperlinks naar instanties e.d. Het scheiden ging daardoor eenvoudiger dan ik had verwacht. Dank nogmaals daarvoor!”

Dorien 28 april 2022

“Het platform van Uitelkaar.nl zorgt voor structuur in het gehele scheidingsproces. Er komt veel op je af en dan is het handig om een checklist te hebben. Je gaat alle taken stap voor stap langs. Ook was het heel fijn om de begeleiding van een casemanager te hebben de advocaat die aan ons gekoppeld was woonde 3 straten van mij vandaan.”

>> Lees hier meer ervaringen

 

 

 

 

Wat krijg je bij aankoop van deze module?


  • Online intake
  • Suggesties voor aandachtspunten in jullie plan
  • Online omgeving om samen afspraken in te maken
  • Begeleiding van een persoonlijke casemanager
  • Uitgebreide kinderalimentatieberekening van het LBIO
  • Check door de casemanager
  • Het afgeronde ouderschapsplan in een downloadbaar document
Korting DAS OP

 

 

Over Uitelkaar.nl

Uitelkaar.nl is onderdeel van Justice42, een sociale onderneming. Onze maatschappelijk missie staat voorop: het scheidingsproces toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken via een persoonlijke online aanpak.

Hiermee stellen we gebruikers in staat geschillen zoveel mogelijk samen op te lossen. Met ondersteuning waar nodig.

Wij werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties, waaronder Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen, Nibud, SI2 Fund en HiiL.

Uitelkaar.nl voldoet als enige online scheidingsplatform aan de kwaliteitscriteria van de Raad voor Rechtsbijstand.