Uitelkaar.nl is de plek als je jezelf niet alleen juridisch, maar breder wilt ontwikkelen

Okan Mankoc | 16 april 2018

"Bij Uitelkaar.nl heb ik onder andere geleerd hoe processen in elkaar zitten, hoe je als team mooi kan samenwerken, waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten gebruikt om elkaar te helpen. De stage was voor mij vooral het bijwerken van de juridische informatie en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk juridische informatie toegankelijk werd voor mijn collega’s en (potentiële) klanten door op een voor hen te begrijpen manier teksten te schrijven".

Lees meer over Uitelkaar.nl

"Het is echter meer dan alleen juridische informatie opzoeken en op een begrijpbare manier opstellen. Ik hielp ook mee met de opzet van de marketing, bijvoorbeeld helpen met doelgericht adverteren. Hoe ik dat deed? Ik was verantwoordelijk voor het klantcontact, dus wist ik welk soort vragen mensen mee kampten. Hiermee konden de marketeers beter werken".

"Ik heb mezelf daadwerkelijk ontwikkeld op het gebied van juridische vaardigheid, maar ook op het gebied van hoe om te gaan met klanten. Hoe je het best klanten kan aanspreken en hoe problemen worden overlegd en worden opgelost".

"Ik heb een geweldig half jaar gehad met een superteam die voor elk probleem wel een oplossing weet te vinden. Kortom, Uitelkaar.nl is de plek als je jezelf niet alleen juridisch, maar breder wilt ontwikkelen!"